středa 28. června 2017

Vettel vs. Hamilton: Baku v podání dvou...

Asi každý teď v F1 viděl tu kolizi resp kolize Ham a Vet.

Kolize tohoto dua je vtipná. Celé to začal ale Hamilton - Požádejte Bottase aby zbrzdil Vettela.

Situace při restartu když hamilton nebyl spokojen vyústila v jeho sundání nohy z plynu a pro nerváčka Sebíčka Vettlů to znamenalo ťukanec. Hamiltonovi nic moc neudělal, ten se spoléhal na to že si Vettel zničí přední křídlo.

Následující reakce Vettela, opět hodně debilní - předjel hamiltona a najel do něj. Bez trestu.

Jakmile se potvrdilo že má poškozený vůz FIA respektive náš Charlie Fuck off Whiting trestal. Jenže málo a ještě k tomu špatně.

Vypadá to že si to Mercedes vylobboval, hamilton čistý (doslova čistá špína) a Vettel coby špína špínou bude dál... FIA mu dala malý trest aby se neřeklo páč fair play už tak chybí.

Když zavzpomíname na minulost tak takhle debilní a umělou rivalitu jsme opravdu neměli. Dokonce i Rosberg si uměl hlídat mantinely, nedělal věci tak okatě a hloupě, promyšlené.

A to je rozdíl. Hamilton a Vettel jsou jako rivalové úplně na hovno, pořádnou jízdu na trati také nepředvedou.... V závodě 24 h by oba pohořeli. Jejich chování tak neodpovídá jezdci F1. Blbý a blbější ,to tomuhle duu odpovídá.

Vettel se v roce 2014 poměrně srovnal, no jede o titul a je pod tlakem který nezvládá.
Hamilton? Ten se nesrovná nikdy, stále stejný kretén jako v roce 2007.

Můj návrh na trest? Oběma body a diskvalifikace z GP Ázerbájdžánu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Within Temptation:What About Us?

Zase jsem si dal práci a nasbíral materiál. No a dal dohromady fanouškovské album Within Temptation! Pokud by to kapele nebo někomu vadilo n...