pondělí 10. července 2017

Guns N´Roses v Praze: Fantastická Show!

Začalo to podivným začátkem. Ale stálo to fuckin za to!

Na úvod po těch předkapelách a předpředkapelách (Jesse Jo Stark a Biffy Clyro, hm stejně to stálo minimálně v kontratsu s GNR za hovno) a úvodovce Looney Toones začla legendární It So Easy z Appetite. Bylo vidět že se zahřívají teprve, Axl ještě nejel naplno, Duff taky ne jen.... Ano, kudrnáč s cylinderem, Slash už od začátku byl nezastavitelný Nightrain. Pak přišla ChD a Double Talkin Jive, zajímavé to ano ale všichni čekali na to co přijde - legendy Welcome To The Jungle, Estranged, November Rain, Sweet Child O´Mine, Don´t Cry (k té se budu určo vracet ještě), Live and Let Die, Knocking On Heavens Door, Paradise City či vzpomínat na zesnulého Chrise Cornella ze Soundgarden, Audioslave či Temple of the Dog s Black Hole Sun.

Fotka uživatele Eddie Howl Hurych.
You know where you are??
You're in the jungle baby!
You're gonna die!


Po těchto slovech nemohlo být pochyb o WTTJ a také o to že jde o skutečně Guns, né repliky typu Noví Guns, Velvet Revolver či první Slash´s Snakepit, byť jde o kvalitní uskupení, ale jak já říkám Axl bez Slashe a Duffa či opačně prostě.....není to špatný ale oproti společné práci to stojí za prd.

Každopádně zahráli to celé skvěle, Axlová práce s publikem při Knocking On Heavens Door úžasná, ale nebojte, Axl je totiž taa svině co všechny nenávidí a vyhazuje fans z koncertů - média mu můžou líbat prdel, Axl je hudební a je to člověk, na koncertu bylo vidět že je jedním z nejúpřimnějších pěvců co jsou, no i Slash a Duff samozřejmě také předvedli své ale z Axla citlivost pro věc a upřímnost sálala, tak to má být - hudba srdcem, hudbou říct co cítím. To je Axl Rose. A to jsou i Guns N´Roses.

Axlova forma byla, jak jsem očekával skutečně výborná a na písních ´´Don´t Cry´´, ´´Patience´´, ´´Sorry´´,´´November Rain´´ a ´´Estranged´´to bylo kurva slyšet, kdo to neslyšel musí být pseudo hudební kritik pracující pro MF Dnes a podobný hovna, ostatně jejich recenze jsem četl a - skutečnosti neodpovídají.

Světla, ohňostroj.......efekty nadtop. Horší bylo že když jste chtěli něco vidět museli jste se umět procpat, Letiště Letňany, na to kolik na těchto akcích vydělává totiž nesrovná nebo neudělá ´´schody´´aby viděl opravdu každý, to bylo ale jediné mínus nepřetržité tříhodinové show, pro mne mínus bylo že po 25 letech nezahráli Don´t Cry, ale Alternative lyrics.

Přikládám pár svých videí, nemám moc co k tomu říct protože tohle se musí prostě zažít. Je to o týden později ale stále mi to v hlavě zní a šel bych znovu a znovu a.....ZNOVU!


Welcome To The Jungle
Estranged
Rocket Queen


This I Love


Civil War


Sweet Child O´Mine


Sorry


Don´t Cry


Paradise City

Nepovedená fotka- ale naprosto jasná svatá trojka :D



Žádné komentáře:

Okomentovat

Within Temptation:What About Us?

Zase jsem si dal práci a nasbíral materiál. No a dal dohromady fanouškovské album Within Temptation! Pokud by to kapele nebo někomu vadilo n...